“Talentum” tehetség programok

"Talentum" tehetség programok


nyáron Pestszentimrén

a Baptista Imaház és Közösségi Otthonban
(1188 Budapest, Nemes utca 28.)

Jelentkezés és bővebb információ: talentum.imre@gmail.com
Jelentkezési határidő: június 10. kedd

 


 

sakk01smSakk hét alsó tagozatosoknak

Június 16-20-ig

A program minimum 4 fő jelentkezésekor indul. A foglalkozások naponta 8.30-13.00-ig tartanak.
vezeti Bognár Anna, sakkoktató
„5 éve oktatom a sakkot ovisoknak és iskolásoknak párban, csapatban, egyénileg és csoportban. Ez a munkám is, amit nagyon szeretek, mert egy gondolkodtató igazságos játék, amiben az élet igazságai is megtalálhatóak. Ajánlom ovistól iskolásig bármely gyereknek, hiszen a sakk egy képesség fejlesztő eszköz/játék.”


 

korus01smKórus hét alsó tagozatosoknak

Július 7-11-ig

A kórus hét minimum 10 fő jelentkezése esetén indul. A foglalkozások naponta 9.00-11.00-ig tartanak.
vezeti Ficsórné Szántó Szilvia, énektanár, karvezető
zongorakísérő: Demeter Áron
„Tanítóként dolgozom egy általános iskolában. A főiskolai képzésem alatt az ének műveltségi területen tanultam hangképzést, énekkarvezetést, iskolámban az alsó tagozaton próbálhattam ki eme tudást. Tanulmányim után a helyi zeneiskolában bővítettem tudásomat magánének szakon. A kóruséneklés lehetőséget ad, hogy közösségbe kerüljünk a zenével, egymással és önmagunkkal, hiszen van egy hangszer, ami mindig velünk van, és ez a hangszer, a hangunk. A zeneszeretete, az alapvető zenei műveltség megszerzése minden ember számára fontos sokkal inkább a léleknek, mint a testnek.” (Ficsórné Szántó Szilvia)


 

modell01smModellező hét alsó tagozatosoknak

Július 7-11-ig

A modellező hét minimum 3 fő jelentkezése esetén indul. A foglalkozások naponta 8.00-13.00-ig tartanak.
vezeti Bognár Benjámin, modellező
„Hobbim a járművek építése, szerelése, javítása, ami addig vezetett, hogy közlekedésgépészeti technikus lettem. Kedvenc járműveim az autók és a repülők. A statikus modellek nem kötöttek le annyira, mint a mozgó, dinamikus modellek. Az első mozgó járművemet egy statikus Porsche motorizálásával kezdtem, amibe saját gyártású hajtásláncot és kormányművet szereltem. Később megterveztem a néhány repülő modellemet, amiket saját kezűleg építettem meg és igazi repülő modellt akartam építeni. Végül néhány sikertelenség után egy gyári repülő modellből készítettem egy földről felszálló sugárhajtású repülőt. A modellező táborban ezekből a modellekből fogunk összerakni néhányat, illetve megtanuljuk a tudatos tervezés fontosságát.”


 

krea01smfiataloknak-felnőtteknek
Kreatív alkotói-előadói hét

Augusztus 25-29-ig

(A programról bővebben és részletesen a július hónap során.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..